WhatsApp downloaden android

WhatsApp is een programma dat een ongekend succes heeft weten te verwerven en met miljoenen actieve gebruikers online is het ook nog eens een programma dat dagelijks gebruikt wordt. Met regelmatige updates en informatie beschikbaar, is het makkelijk om aan het programma te wennen en worden fouten snel opgespoord en aangepast. Op die manier houd je een erg goedkope applicatie die wonderlijk goed werkt, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van storende reclames. Heb je een android apparaat, dan met je WhatsApp voor android downloaden om het programma te kunnen gebruiken. Pak je een andere versie dan de android whatsapp, dan zal deze niet gaan werken omdat het besturingsprogramma en de applicatie niet met elkaar kunnen communiceren.

Wat is ‘WhatsApp android’ eigenlijk?

WhatsApp voor Android is niets anders dan het normale programma en hoewel het misschien verwarrend klinkt, heeft dit alleen maar te maken met het besturingsprogramma van jouw mobiele apparaat. Gebruikt jouw telefoon of mobiele apparaat Android als besturingssysteem, dan kun je alleen applicaties downloaden die ook Android geschikt gemaakt zijn. Om het anders te zeggen: Op een Android apparaat werkt alleen maar WhatsApp voor Android. Zo simpel is het.

Nu het duidelijk is dat deze WhatsApp Android niets anders is dan een bepaalde versie voor een bepaald soort apparaat, resten ons nog twee vragen. Waar vind je deze WhatsApp for Android en waarom is het programma zo handig om te gebruiken. Waarom zou je willen weten waar je het kunt vinden als je niet weet waarom het programma zo handig is immers? De download WhatsApp Android kun je het best via de officiële kanalen doen, dus ga vooral niet op het internet zoeken naar ‘WhatsApp downloaden Android’, want dit WhatsApp downloaden voor Android kan veel makkelijker, via de Play Store op je mobiele apparaat zelf. Hier vind je alle downloads, maar kun je ook op zoek naar nieuwe programma’s die je nog niet hebt. De WhatsApp Android download zal in de lijst staan van de meest gedownloade programma’s en de download is gratis. Is deze niet gratis, dan heb je niet de goede variant. Hoewel gesteld wordt dat WhatsApp zelf ook gratis is, klopt dit niet. Na de gratis periode zal je gevraagd worden om te betalen, maar dit bedrag ligt onder de één dollar per jaar en daarmee is het programma volledig vrij van reclame en irritante pop-ups.

Waarom is WhatsApp voor Android zo handig?

WhatsApp voor Android apparaten is niet per se handiger dan andere varianten, maar het is wel de enige variant die draait op een Android apparaat. We kunnen dit niet vaak genoeg benadrukken. WhatsApp is verder een heel slim programma, want je kunt alleen berichten en foto’s sturen naar andere gebruikers van dezelfde applicatie (andere gebruikers van WhatsApp, dus ook mensen die geen Android versie hebben). Hoewel het programma een kleine bijdrage vraagt van de gebruikers, is de download volledig gratis en zal het al snel een stuk goedkoper blijken dan SMS, waarbij de mogelijkheden van het programma nog eens veel uitgebreider zijn. Zo kun je ook foto’s versturen, filmpjes en ingesproken berichten. Op die manier heb je met WhatsApp zeker waar voor je ene dollar en ben je altijd bereikbaar voor andere gebruikers van het programma. Of dat altijd zo wenselijk is, is misschien wel een goede vraag.