WhatsApp downloaden Blackberry

Een van de meest succesvolle en meest gebruikte applicaties voor mobiele apparaten op dit moment is uiteraard WhatsApp. Wanneer je kijkt naar de meest gedownloade applicaties, dan staat WhatsApp voor alle versies en apparaten altijd hoog in de lijst. Sinds de overname van WhatsApp door Facebook heeft de applicatie nog meer naamsbekendheid gekregen. Een ander bedrijf dat veel in het nieuws is geweest de laatste tijd, is Blackberry. Dit mobiele apparaat werd gepresenteerd als een van de meest vooruitstrevende ontwikkelaars op het gebied van mobiele apparaten en vandaag de dag zijn er veel mensen die een Blackberry gebruiken. Dit wekt direct een belangrijke vraag op; Is er een WhatsApp voor Blackberry en zo ja, hoe kun je Whatsapp downloaden voor Blackberry?

Blackberry WhatsApp of Blackberry Messenger?

Blackberry heeft zelf ook een programma dat veel lijkt op WhatsApp, maar het is geen echte Blackberry WhatsApp omdat je alleen mensen berichten kunt sturen die ook Blackberry Messenger hebben. Aangezien dit veel minder mensen zijn dan het aantal mensen dat WhatsApp gebruikt, is WhatsApp voor Blackberry voor veel mensen interessanter (of je moet al je vrienden over kunnen halen een Blackberry te kopen…). WhatsApp op de Blackberry werkt hetzelfde als WhatsApp op andere mobiele apparaten en in het functioneren zit dan ook geen enkel verschil. Ook de verschillen tussen de WhatsApp Blackberry en de Blackberry Messenger vallen alleszins mee, het gaat er alleen om wie je wilt kunnen bereiken en met wie je contact wilt kunnen hebben. Binnen deze vergelijking is het vaak WhatsApp die het makkelijk wint.

WhatsApp for Blackberry

De WhatsApp download voor Blackberry is makkelijk te vinden, maar we raden je vooral af om online te gaan zoeken naar het programma. Omdat de download gratis is, kun je namelijk al snel een verkeerd programma downloaden en voordat je deze weer kwijt bent, kun je al vele uren verder zijn. Om een veilige download te hebben, is de Blackberry World of de App World een goede plaats. Dit zijn de officiële kanalen die goed in de gaten worden gehouden, dus op deze manier houd je troep buiten de mobiele apparaat.

WhatsApp downloaden is meestal gewoon gratis, maar het gebruik van het programma zelf niet. Nadat de gratis proefversie verlopen is, wordt er namelijk wel degelijk gevraagd om een betaling. Het gaat hier echter om een bedrag van minder dan een dollar en daarmee is het programma nog altijd veel voordeliger dan het verzenden van Sms’jes, welke ook nog eens beduidend minder mogelijkheden hebben. De voorspelling is dan ook dat providers van mobiele telefonie binnen een korte periode in de problemen zullen komen. De jongere generatie is gewend aan programma’s als Skype en WhatsApp en hebben daarom eigenlijk het mobiele netwerk niet meer nodig. Het enige wat zij gebruiken is een internetverbinding ofwel Wi-Fi. Op deze manier verdient de maatschappij er natuurlijk niets aan en dit zal voor problemen kunnen zorgen. Die ene dollar per jaar is overigens bedoeld om WhatsApp reclamevrij te houden en om de mensen te kunnen betalen die achter de schermen werken aan updates en betere oplossingen voor problemen met nieuwere apparaten. Een dollar die goed besteed is dus.