WhatsApp downloaden Samsung

Samsung en WhatsApp zijn beide aanzienlijk in populariteit gestegen de laatste jaren en in beide gevallen is dit goed te verklaren. De constante ontwikkeling en de progressiviteit van beide ontwikkelaars kan dan ook een gemeenschappelijke noemer genoemd worden en is zeker een van de grootste redenen achter beide successen. Voor WhatsApp betekende dit een ontwikkeling vanaf de iPhone versie van 2009 tot een beschikbaarheid voor alle mobiele apparaten in 2013, welke uitmondde in de overname door Facebook in 2014. Samsung gaat meer de eigen weg en heeft met verschillende innovaties een groter marktaandeel verworven. Maar hoe zit het met een WhatsApp download for Samsung, zoals de Amerikanen het zo kort kunnen stellen? WhatsApp en Samsung, gaat dat samen en zo ja, waarom zou je nog WhatsApp willen hebben eigenlijk?

WhatsApp Samsung succes

WhatsApp en Samsung werken prima samen, maar dit is geen echte verrassing voor de mensen die weten hoe de systemen werken en hoe het allemaal in elkaar zit. WhatsApp en Samsung gaan namelijk alleen maar prima samen omdat Samsung werkt op een Android besturingssysteem en Whatsapp hier een versie voor heeft. WhatsApp downloaden voor Samsung is dan ook erg makkelijk, aangezien je alleen maar naar de Play Store hoeft te gaan en hoeft te zoeken naar de meest gedownloade applicaties. Uiteraard kun je ook de zoekfunctie gebruiken, waarmee je al heel snel WhatsApp downloaden voor Samsung kunt.

De installatie wijst zich vanzelf en het enige verrassende hieraan is misschien de snelheid waarmee de download en de installatie klaar is. De WhatsApp download Samsung is dus gewoon een Android toepassing en je hebt dus geen aangepaste versie nodig of programma’s om bestanden om te zetten. Er is dus geen Samsung Whatsapp of WhatsApp Samsung, je werkt met precies hetzelfde programma als alle andere gebruikers met een Android apparaat. Dat heeft natuurlijk ook voordelen; je hebt niets extra nodig om te kunnen beginnen.

Installatie van WhatsApp voor Samsung

De installatie wijst zichzelf en het enige wat je hierbij zelf zal moeten doen, is het aangeven van je telefoonnummer ter verificatie van de gebruiker. Je krijgt vervolgens een SMS of een oproep (ook dit bepaal je uiteraard zelf) met een verificatiecode. Heb je deze eenmaal ingevoerd, dan kun je direct aan de slag. Hoewel het niet nodig is om het apparaat opnieuw op te starten, kan het ook geen kwaad en in veel gevallen zouden we het toch aanraden, ‘gewoon voor de zekerheid.’ Op deze manier weet je namelijk zeker dat alle applicaties en besturingssystemen elkaar direct kunnen vinden en zeker bij de oudere modellen van Samsung kan dit nog wel eens een probleem zijn.

Waarom kiezen voor WhatsApp?

Waarom zou je WhatsApp downloaden op jouw Samsung apparaat? Allereerst omdat er miljoenen gebruikers zijn van dit programma en je veel meer kunt versturen dan de standaard tekstberichten. Ook foto’s, filmpjes en spraakberichten kun je versturen via deze applicatie en er zijn ook nog eens honderden emoticons die je kunt gebruiken om je boodschap kracht bij te zetten. Naast al deze voordelen is het gebruik van het programma ook nog eens vele malen voordeliger dan het gebruik van SMS of een mobiel netwerk. Vooral deze laatste reden is voor veel mensen de reden om over te gaan op WhatsApp.